11 Ocak 2013 Cuma

Karışık Özlü Sözler, Güzel Sözler, Anlamlı Sözler


İyi geceler canım derdin. Gecenin iyiliğinden çok, Canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde… - Özdemir Asaf ( Özdemir Asaf Sözleri )

Üzülme evlat. Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki! - Charles Bukowski ( Charles Bukowski Sözleri )

Birini sevmek; Ömürden koca bir parça vermektir... Kendine saklayacağın, öğreneceğin, eğleneceğin vakti, başkasına hediye etmektir... - Chuck Palahniuk ( Chuck Palahniuk Sözleri )

Bilmeyen ne bilsin seni; gamlanma deli gönül, Gönülden anlamayana, bağlanma deli gönül... - Hz. Mevlâna ( Hz. Mevlâna Sözleri )

Gerçek arkadaş sağlık gibidir.Değeri ancak o yok olunca anlaşılır. - Cervantes ( Cervantes Sözleri )

Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız şeyler için zamanı suçlarız. Oysa zaman bi konuşacak olsa, hepimiz utanırız. - Tolstoy ( Tolstoy Sözleri )

İmandır o cevher ki ilahî ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek sinede yüktür.
- Mehmet Akif Ersoy ( Mehmet Akif Ersoy Sözleri )

Hani çok su verince ölürmüş ya çiçekler.Birisini de çok sevince bırakıp gidiyormuş meğer. Cemal Süreya ( Cemal Süreya Sözleri )

Aşk sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, İnsanlar da onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler! - Sunay Akın ( Sunay Akın Asaf Sözleri )

Neden duasız bırakıyorsun dilini? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa? - Hz. Mevlana ( Hz. Mevlana Sözleri )

Bir kadının hayatta aldığı en büyük risk; Yeni oje sürülmüş parmaklarıyla üstünü giymek zorunda kalmasıdır. - Bob Dylan ( Bob Dylan Sözleri )

Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına! - Can Yücel ( Can Yücel Sözleri )

Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar, Şu aranıp duran korkak ellerimi tut. - Turgut Uyar ( Turgut Uyar Sözleri )

Herkes insanlığın kötüye gittiğini kabul eder de; Kimse kendisinin kötüye gittiğini kabul etmez... -Tolstoy ( Tolstoy Sözleri )

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2012Özlü Sözler, Anlamlı Sözler, Ünlülerin Sözleri. Powered by Blogger Edit by Bilal Uçar